Haber

Yarış Heyecanı Ailelerle Buluşuyor: LEGO GROUP’tan Yeni Yarış Arabaları

LEGO Group’un BMW, McLaren Racing & Senna Brand ve Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team iş birliğiyle hayata geçirdiği yeni LEGO® Technic™, LEGO Icons ve LEGO Speed ​​Champions setleri, mart ayı itibarıyla yarış ve otomobil tutkunlarıyla buluşacak. 1. LEGO City temasına eklenen iki yeni araçla tüm setler, ailelere keyifli anlar yaşatacak heyecan verici bir yapım deneyimi sunuyor.

 

LEGO Group, araç ve yarış tutkunlarına yönelik ürün portföyüne yeni yarış araçlarını eklemek üzere; BMW, McLaren Racing & Senna Brand ve Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team gibi en tanınmış ikonik otomobil ve yarış markalarıyla işbirlikleri yaparak yarış dünyasının heyecanını yansıtan yeni setlerini LEGO severlere sunuyor.

LEGO, yeni araç setleriyle hayranlarının yarış tutkusunu paylaşmayı ve sektörün en ikonik araçlarından bazılarını LEGO üretim modülleriyle yeniden tasarlayarak ailelerin birlikte keyif alabileceği heyecan verici bir oyun deneyimi yaratmayı hedefliyor.

McLaren Racing ve BMW işbirliğiyle hayata geçirilen LEGO Speed ​​Champions, Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Takımı işbirliğiyle tüketiciye sunulan iki araç ve LEGO City temalı iki yarış aracının yanı sıra bir LEGO Icons McLaren ve Senna markası ortaklığıyla tasarlanan araç, 1 Mart itibarıyla LEGO tutkunlarına yepyeni deneyimlerin kapılarını açacak.

LEGO ICONS, tüm zamanların en başarılı F1 arabalarından biri olan 1988 McLaren MP4/4’ü LEGO üretim modülleriyle yeniden tasarladı. McLaren Racing ve Senna Brand iş birliğiyle oluşturulan LEGO ICONS McLaren MP4/4 ve Ayrton Senna, çok keskin ayrıntılara ve gerçekçi işlevlere sahip. Bu etkileyici set; Çalışan bir direksiyon simidi, çubuk süspansiyonu, ayarlanabilir arka kanat, kaygan lastikler, aynalar, vites değiştirme ve ayrıntılı turboşarjlı V6 motor ve hem araç hem de Ayrton Senna minifigürü için bir stand gibi özelliklere sahiptir.

LEGO’nun yeni ürün yelpazesinde aynı arabanın farklı yaşlara yönelik iki farklı versiyonu bile bulunuyor. Artık aileler, 18 yaş ve üzeri yetişkinler için LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance’ın keyfini çıkarabilir; 7 yaş ve üzeri çocuklar bu setin çekilebilir versiyonuyla harika bir üretim deneyimi yaşayacak. Yetişkinlere yönelik 1:8 ölçekli model, orijinal renk ve desen detaylarına, motor kapağı çıkarıldığında yakından keşfedilebilecek hareketli pistonlu fanlara sahip bir V6 motora, açılan bir kanata, bağımsız süspansiyona, çalışan direksiyona ve kaygan lastiklere sahiptir. Çocuklara yönelik geri çekilebilir versiyonu hem özgün bir görünüm hem de aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Bu şekilde çocuklar en sevdikleri yarış anlarını yeniden yaşarlar.

Dokuz yaş ve üzeri çocuklara yönelik LEGO Speed ​​Champions 2023 McLaren Formula 1 Yarış Arabası, genç hayranlara siyah ve papaya rengindeki otantik renkleri ve desenleri deneyimlemenin yanı sıra gerçek hayattaki yarış arabasının ikonik tasarım ayrıntılarını keşfetme fırsatı veriyor. aracı yapıyorlar. LEGO Group’un 2022 yılından bu yana portföyünde yer alan LEGO Technic McLaren Formula 1 Yarış Arabası, ailelerin eğlenceli bir üretim deneyimini birlikte paylaşmalarına olanak tanıyor.

LEGO Speed ​​Champions BMW M4 GT3 ve BMW M Hybrid V8 Yarış Arabaları setinde iki farklı model ve iki LEGO minifigür sürücüsü bulunur. 9 yaş ve üzeri bu aracın hayranları, ikili paket fırsatıyla her aracın keyfini farklı şekilde çıkarabilecek, üretim süreci tamamlandıktan sonra iki aracı birbiriyle yarıştırabilecek. Her yarış aracı, ikonik Alman otomobil üreticisinin formunu ve yüksek performansını vurgulayan özgün ayrıntılarla doludur.

LEGO City, 4 yaş ve üzeri çocuklar için iki yeni yarış temalı set sunuyor. LEGO City Green Racer, sportif lastiklere ve içinde bir sürücü ve fotoğrafçının yer aldığı şık bir arka spoylere sahiptir. Ayrıca LEGO City Yarış Arabası ve Nakliye Kamyonu, optimum yol tutuşu ve çekiş gücü sağlayan, alçak süspansiyonlu ve genişletilmiş çamurluklara sahip, ‘çarpılmış geniş’ şık tasarıma sahip bir yarış arabasına sahiptir. Nakliye kamyonu bir yükleme rampası ve iki minifigür sürücüsüyle birlikte gelir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu