Haber

Vali Karadeniz, Demirci’de temaslarda bulundu

Demirci Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına katılmak üzere Demirci ilçesine giden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Kaymakam Adem Kaya ve Demirci Hanımlar Kooperatifini ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Demirci ilçe ziyaretinde ilk olarak Kaymakam Adem Kaya’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Adem Kaya, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Karadeniz Valisi’ne bilgi verdi.

Vali Karadeniz daha sonra Demirci Organize Sanayi Bölgesi Girişimci Heyet Toplantısı’na katıldı. Vali Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Kaymakam Adem Kaya ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Toplantıda Demirci Organize Sanayi Bölgesi etap çalışmaları, imar planı, tüm altyapı etüt-proje mühendislik hizmetleri, parselasyon planlaması, hizmet üs alanlarının planlaması görüşüldü ve diğer gündem maddeleri değerlendirildi.

Demirci Hanımlar Kooperatifi ziyareti

Vali Yaşar Karadeniz, Demirci Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı’nın ardından Demirci Tarım İşleri Merkezi’nde bulunan Demirci Hanımlar Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatifteki kadınlardan ürettikleri eserler ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karadeniz, kadınların üretime ve ekonomiye katkı sağlayacak çalışmalarının çok değerli olduğunu ifade ederek, kadın kooperatifi üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. iş. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu