Haber

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: ‘Buradan puan almak bizim için önemliydi’

Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Burada puan almak bizim için önemliydi. Rakip takımı tebrik ediyorum. Takımlarımıza Avrupa kupalarında başarılar diliyorum” dedi. Maçın hakemi sonuca etki edecek bir hata yapmadı, “Bunun dışında izlemesi keyifli bir maçtı” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Özdeş, “Bugün verdiğimiz mücadele, oynadığımız oyun, Galatasaray olunca daha anlamlı. Puan alamamak elbette yazık. Maçın ilk 30 dakikasında doğru pozisyon alarak hem atmosferi bozabilirdik, hem de rakip takımın gol atma isteğini kırabilirdik. İlk 30 dakikada oyuncularım iyiydi.” “Bunu çok yakından uyguladılar. İki pozisyona girdik. Yediğimiz gole kadar top bizdeydi ama kontrol altında tutamadık, sonra orada tereddüt ettik ve Zaha’nın golü geldi” dedi.

“MAÇIN HAKEMİ SONUCU ETKİLEYECEK BİR HATA YAPMAMIŞTI”

İkinci yarıda topu daha fazla kontrol etmeye çalıştıklarını belirten Özdeş, şöyle konuştu:

“İkinci yarıda tam tersi bir oyun planladık. Rakibin alanına yerleşip çıkışına baskı yapma planımız vardı. Genel olarak bunu uyguladık. Ceza sahasına çok adamla girdiğimiz bir pozisyondan sonra itirazlar geldi. Oradaki 5 oyuncudan hakeme giden kalecinin hızlı başlamasına neden oldu. Bireysel hata sonucu gol yedik. Duran toptan gol yedik. Oyun istediğimiz gibi devam etti. Galatasaray da kontra ataklarla karşılık verdi. Burada puan almamız bizim için önemliydi.Rakip takımı tebrik ediyorum.Takımlarımıza Avrupa kupalarında başarılar diliyorum.Maçın hakemi sonuca etki edecek bir hata yapmadı.Bunun dışında bizi etkileyen bir maçtı. İzlemesi keyifliydi.”Oyuncularımı tebrik ettim. Kayserispor maçı var. Kazanıp milli takıma girmek istiyoruz. Trabzonspor’a, F.Bahçe’ye, Galatasaray’a yenildik. Diğer takımlara kaybetmedik. Bu tür maçlarda puan almak önemli.”

haber-cumra.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu