Haber

Kars Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Selim ile Kağızman, sel felaketinin ardından incelemelerde bulundu

Kars Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Türker Öksüz, il genelinde etkili olan sağanak ve dolu yağışının ardından sel nedeniyle zarar gören Selim ve Kağızman köylerinde incelemelerde bulundu.

Öksüz, önce Selim Kırkpınar köyüne geldi. Öksüz, doludan zarar gören tarlalarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Köylülerle görüşmeye gelen Öksüz, geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin tüm kurumlarının ve vatandaşının yanında olduğunu, ilgili kurumların hasar tespit çalışmalarını tamamlamasının ardından kayıpların telafi edileceğini belirtti. Daha sonra Büyükdere köyüne giden Vali Türker Öksüz, köy halkıyla birlikte taziye yerine geldi. Dolu ve bunun sonucunda meydana gelen sel nedeniyle köylülere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son olarak Kağızman’a giden Kars Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Türker Öksüz, selden etkilenen Bayam Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Öksüz, ilgili kurumlarca gerekli çalışmaların yapılarak mağduriyetlerin giderileceğini belirtti. Sel nedeniyle bazı evlerin hasar gördüğü Karakuş Köyü’nde de incelemelerde bulunan Öksüz’e köy ziyaretleri; Selim Kaymakamı Mübin Demirkıran, Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan, Karayolları 18. Bölge Müdürü Behçet Erenkara, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Fazilet, Selim İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Ödülü ve diğer yetkililer eşlik etti. . – KARS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu