Haber

Erdoğan Perinçek’i Reddetti: ‘Halk İttifakı Bölücü HÜDA PAR’ı Parlatmakla Meşgul’

Cumhurbaşkanlığı adaylığında 100 bin imza hedefine ulaşamayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhur İttifakı listesine girme teklifinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından reddedildiğini açıkladı. Perinçek, “Şu anda Cumhur İttifakı tüm imkanlarını kullanarak bölücü HÜDA PAR’ı cilalamakla meşgul” dedi.

İstanbul’da düzenlenen Merkez Karar Kurulu Toplantısı’nda konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Cumhur İttifakı’na katılma talebimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim. 24 Mart 2023’te Vatan Partisi ile birlikte seçimlere katılmayacaklarını bildirdiler. Şu anda Cumhur İttifakı tüm imkanlarını kullanarak bölücü HÜDA PAR’ı cilalamakla meşgul. AK Parti, MHP ve BBP sözcüleri, Pir Sait ve Seyit İstek’in yandaşı olmakla övünen, Türk Milleti kavramını Anayasa’dan çıkarmayı da içeren ve Kürtleştirmeyi amaçlayan HÜDA PAR ile işbirliğini meşrulaştırmaya çalıştı. resmi dil.

Perinçek, “Meclis’teki Altı Masa’nın himayesinde olan PKK yetmiyormuş gibi, şimdi de Cumhur İttifakı, HÜDAPAR bölücülüğünü Meclis’e taşıma görevini üstlendi” diyen Perinçek, şöyle devam etti: “iyi davranmanın” yolu. ABD emperyalizminin baskı ve tehditleri karşısında NATO’nun doğuya doğru genişleme sürecine teslim oldular.

ahmetlihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu